Bygg


Inomhus
Vi utför totalrenoveringar i husets alla rum. Vår specialitet är kök och badrum, då vi har fördelen av att ha alla olika hantverksgrupper nära till hands. Detta gör att bygget sällan behöver dra ut på tiden, utan kan slutföras under en kort tidsperiod. Du har en kontaktperson som organiserar allt och slipper samordnande av olika hantverkare.

Är du ute efter mindre omfattande jobb, så erbjuder vi en rad olika tjänster. Ska du riva ner en vägg för öppnare planlösning, lägga in en ny parkett och dylikt så får du en timdebitering mot ett effektivt och noga utfört arbete.

Inredning
Under planering av olika renoveringar kan vi komma med både funktionella och ytliga lösningar för att uppnå ett bra resultat. Vi kan även erbjuda homestyling för bättre boendetrivsel eller homestaging inför kommande försäljning av bostad.

Utomhus
Vi hjälper till med rekonstrueringar i din utemiljö. Utsidan av ditt hus är blottad, både för dålig väderlek och betraktares ögon. Vid fasad- och takrenoveringar gör vi ditt hus mer smakfullt och minimerar risken för problem, som exempelvis fuktskador. Uteplats, trädäck, fasad eller tak. Oavsett vad du vill ha utfört så kan du lita på att vi brinner för att göra ett fullgott arbete.

Vi utför de flesta typer av byggarbeten där vi alltid tar stor hänsyn till kundens åsikter och intressen. Vårt fokus ligger på att leverera på utsatt tid samtidigt som arbetet utförs korrekt. Vi kan ge dig perspektiv på vad som borde prioriteras, för att ditt projekt inte ska bli för omfattande. För oss är det av yttersta vikt att du ska bli nöjd och känna att du fått vad du efterfrågat när arbetet är avslutat.
© 2014 Tillys Rör & Byggteam AB  |  Göteborgsvägen 85, 433 63 Sävedalen  |  031 - 26 13 30