VVS - värme vatten sanitet

Servicearbeten
Får man problem med något rörande vatten är det allt som oftast ett akut problem. Det kan vara läckor, frusna ledningar eller stopp i avlopp. Jobben kan vara stora som små men konsekvenserna kan bli stora. Vi är alltid noga med att göra vårt bästa för minimera komplikationerna för våra kunder.

Kök och badrum
Risken för vattenskador i kök och badrum kan vara stora om arbetet inte utförs på rätt sätt. Vi byter ut befintliga rör och kopplingar eller installerar helt nytt på ett fackmannamässigt sätt.

Byten och installationer
Behöver du sänka din elförbrukning kan det vara ett klokt beslut att byta till ett effektivare uppvärmningssystem. Har din fastighet en elpanna eller oljepanna av äldre modell så kan en ny panna vara en bra investering. En värmepump kan få ner förbrukningen ytterligare.

Har du direktverkande el som uppvärmningskälla kan du istället byta till ett vattenburet system, som gör att du får fler valmöjligheter. Det finns mycket pengar att spara med rätt metoder. Alternativen är många och det kan tyckas vara en djungel, men vi guidar dig gärna. Installationen är extra förmånlig, då du i dagsläget kan tillämpa ROT-avdraget.
Vi utför alla slags VVS-arbeten, från husgrunden till taknocken. Våra kunder är både företag och privatpersoner. Efter de legendariska företrädarna Harry och Leif, är vi nu tredje generationen rörläggare, som hjälper våra kunder att sova gott om nätterna.

© 2014 Tillys Rör & Byggteam AB  |  Göteborgsvägen 85, 433 63 Sävedalen  |  031 - 26 13 30