Plattsättning


Våtutrymmen
Vi utför tätskiktsarbeten och plattsättingar i våtutrymmen. Vi är våtrumsbehöriga efter utbildningar i Byggkeramikrådets branschregler för våtrum, BBV. Det betyder att vi arbetar efter regler som förhindrar fuktskador. Efter genomförd renovering utfärdar vi ett kvalitetsdokument för att försäkra kunden om att vi garanterar ett fackmannamässigt utfört arbete. Dokumentet kan med fördel sparas till eventuell försäljning av bostaden.

Övriga utrymmen
Vi utför plattsättningar i kök där keramiska plattor lämpar sig bra som stänkskydd eller golvbeläggning. Vi utför även plattsättningar i övriga rum, till exempel innanför ytterdörrar där blöta skor är vanligt förekommande. På grund av byggkeramikens många fördelar blir det allt mer vanligt att beklä ytor med kakel och klinker som man kanske inte tänkt på - i trappor, sovrum, garage eller framför braskaminen.
Att beklä ytor med byggkeramik har många fördelar. Vi kan utföra både enkla och mer detaljerade läggningar för ett fint resultat. Byggkeramik är ett tätt material som är motståndskraftig mot både fukt och smuts vilket bidrar till ytor som skyddar underliggande material och är lätta att hålla rena. Regelbunden skötsel bidrar till ytskikt med lång hållbarhet.

© 2014 Tillys Rör & Byggteam AB  |  Göteborgsvägen 85, 433 63 Sävedalen  |  031 - 26 13 30